Flügger tilbud og rabat

Hos Flügger Farver Vanløse finder du altid gode tilbud på maling, grundere, olier og tilbehør. Derudover får du altid 30% rabat på vores sortiment. Derfor er der altid penge at spare hos os.

Skal du have malet vægge, gulve, lofter, facade eller træværk, kan vi være dine eksperter på området. Vi har helt styr på produkter og metoder, så lad os guide dig til de rette valg. På den måde sikrer du høj kvalitet og et godt resultat. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Jydeholmen 63 i Vanløse og snakke med vores personale.

Produkter fra Flügger Farver

Hos Flügger Farver Vanløse forhandler vi alle produkter fra Flügger. Derfor kan vi både hjælpe dig med at finde frem til produkter til:

I vores sortiment kan du desuden også finde produkter fra Detale CPH, som laver nogle gode, kvalitetssikrede produkter, som vi også anbefaler til brug. Har du brug for vejledning til at finde de rette produkter, kan du med fordel kontakte os. Find altid gode Flügger tilbud og rabat hos os.

Flügger tilbud på maling og tilbehør

Når du ser efter gode Flügger tilbud, kan du altid se efter produkter fra Flügger Farver i Vanløse. Vi sørger nemlig altid for gode priser og en Flügger rabat, der kommer vores kunder til gode. Leder du derfor efter den bedste pris på Flügger-produkter, kan du med fordel komme til os.

Vores medarbejdere vejleder altid til de bedste produkter til dit projekt, så kom forbi og lad os tale om dine muligheder. VI kan både guide til maling, tilbehør og metoder til behandling, så du får det bedste resultat.

Spar penge med Flügger rabat

Hos Flügger Farver Vanløse tilbyder vi altid 30% rabat på vores produkter, så det du kan få gode produkter til fordelagtige priser. Vil du også spare penge, kan du derfor gøre brug af vores Flügger tilbud.

Flügger tilbud

 • Udendørs træ grunding

  Flügger 02 Wood Tex Grundmaling

  159,00 DKK1.349,00 DKK
 • Facade Grunding

  Flügger – Facade Primer

  189,00 DKK949,00 DKK
 • Tapetlim & Klister

  Fiona Adhesive 290

  209,00 DKK329,00 DKK

Brug din Flügger rabat på:

 • Detale CPH

  DETALE KABRIC

  429,00 DKK999,00 DKK
 • Væg og loft Maling

  Flügger Flutex Pro 5

  219,00 DKK1.199,00 DKK