Glasvæv

Glasvæv har mange fordele. Det beskytter dine vægge og giver dem ekstra styrke. Derudover giver det nye, strukturerede overflader i det mønster eller tekstur, du ønsker. Du kan købe glasvæv i god kvalitet til flere formål her hos Flügger Farver. Er du i tvivl, så kontakt os endelig eller kom forbi butikken.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kvalitet og lang levetid

Vil du gerne have mere struktur på dine vægge? Så er glasvæv løsningen for dig. Flügger Farver tilbyder gode priser på glasvæv i høj kvalitet, der kan påføres overflader af beton, træ, puds, gips osv. Glasvæv forlænger væggens levetid yderligere end glasfilt og er derfor en god løsning, hvis du ønsker at passe på dine vægge.

Glasvæv består af tynde, lodrette kædetråde, der er vævet sammen med glasfibertråde på tværs, og derved giver den grove lærredsstruktur. Den grove struktur gør mindre modtagelig over for skidt og ujævnheder. Derfor er det også et godt materiale at anvende på vægge med ujævnheder og huller.

Få professionel rådgivning

Vores glasvæv er beregnet til opsætning på både vægge og lofter. Det er let at påsætte og giver et æstetisk udtryk. Du har mulighed for at vælge den type, der passer din smag. Efterfølgende kræver det en omgang maling i den ønskede farve.

Hvis du har spørgsmål til glasvæv, så tøv ikke med at kontakte os. Vores specialister sidder klar med kompetent og brugbar rådgivning om alle vores produkter. Kontakt os på telefon eller kom forbi butikken. Vi hjælper med både små og store projekter.

Filtrer