Filt

I vores forretning giver vi dig også muligheden for at købe glasfilt. Glasfilt bliver brugt som vægbeklædning der er med til at beskytte overfladerne på din struktur. I dag kan glasfilt blandt andet blive set som en standard når det kommer til beklædning af dine vægge og lofter.

Viser et enkelt resultat

  • Filt

    Flügger Glasfilt

    17,95 DKK499,00 DKK

Brug glasfilt til at beskytte din bolig

Med glasfilt fra Flügger Farver i Vanløse kan du undgå hudirritation, når du opsætter filt, da der bliver afgivet et let lag af fiberstøv. Det er let at sætte op og holder i mange år. Fordelen ved filt er, at det både kan anvendes på vægge og lofter samt at det udglatter ujævnheder.

Filt af kvalitet

Med glasfilt fra Flügger Farver er du sikker på høj kvalitet og lang holdbarhed af dine vægge. Du får en glat og ensartet overflade modsat ved brug af væv. Der findes to varianter af filt, både grundet og ugrundet. Når du køber grundet glasfilt, så er den behandlet med maling. Ugrundet filt er ikke malet eller behandlet på forhånd, og derfor skal man selv behandle det med vævfylder inden maling.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til hvilken glasfilt, du skal bruge eller hvordan det opsættes, så kontakt os endelig. Vi er altid klar med kompetent rådgivning og vejledning til hvilken filt, der er bedst til dit formål. Kontakt os på telefon eller kom forbi os i butikken.

Filtrer