Spartelmasse

Inden du begynder at male, tapetsere eller andet derhjemme, er det måske en god idé at undersøge om du har huller eller andet i boligen som har brug for at blive spartlet til. Der er her spartelmasse kommer ind i billedet.

Viser alle 2 resultater

 • Spartelmasse

  Flügger Sandplast 696

  159,00 DKK289,00 DKK
  111,30 DKK202,30 DKK
 • Spartelmasse

  Flügger Sandplast LB 12 L

  335,79 DKK 235,05 DKK

Få det meste ud af din spartelmasse

Spartelmasse er ikke kun god til at fylde dine huller op. Den kan også bruges til at udligne eventuelle ujævnheder der end måtte være på dine vægge, lofte eller karme. Du kan derfor enten bruge din spartelmasse til at udjævne huller eller give din væg en komplet fuldspartling.

Lige meget hvad du skal bruge den rigtige form for masse når du skal spartle. Dette er nemlig på grund af at der kan være stor forskel på temperaturen, fugtigheden og meget mere. Så hvis du har brug for at vide mere end hvad der står på denne side, så kontakt vores medarbejdere og så står de klar til at rådgive dig til det rigtige produkt!

Afhængig af dine behov, spartelmasser og dine overflader så kan det tid tider være en god idé at behandle dine overflader med en slibning før du går i gang. På den måde kan du nemlig sikre at du får et jævnt og en smuk overflade uden buler, ridser og andet. Du kan her gøre brug af en af vores slibepapirer som vi også har i sortiment.

Kontakt os hvis du har brug for vejledning og ellers så glæder vi os til at sende din ordre afsted!

Filtrer