Udendørs træ Vinduesmaling

Vi har et bredt udvalg af farver til vinduesmaling af udendørs træværk. Ved at male dine vinduer med vores vinduesmaling, er du sikret en holdbarhed på omkring 8 år. Vinduesmalingen gør træet mere vejrbestandigt og sørger for at du undgår mug og skimmel på vinduet. Du opnår en maksimal holdbarhed på vinduet og samtidig opnår du hurtig tørretid når du vælger Flügger. Se vores udvalg af farver under produkterne.

Viser et enkelt resultat

  • Udendørs træ Vinduesmaling

    Flügger Vinduesmaling – Wood Tex Window – Selvrensende, Svanemærket

    319,00 DKK699,00 DKK

Udendørs vinduesmaling – forlæng vinduernes levetid

Med en hurtig tørretid kan du nemt få malet dine vinduer på en dag. Du opnår en træbeskyttelse med en hård og slidstærk overflade. Ved at købe vinduesmaling af kvalitet sparer du dig selv for meget ekstraarbejde. Vi tilbyder god vinduesmaling til attraktive priser. 

Er du i tvivl om dine vinduer trænger til maling? Der er flere måder at tjekke op på det. Først og fremmest trænger dine vinduer til maling, hvis maling kan kradses af. Derudover mangler der olie i malingen, hvis malingen smitter af, når du tørrer en finger henover. Hvis træet ser trist ud, er det også godt med maling. Er du i tvivl, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Inden du går i gang, er det derudover meget vigtigt med en ordentlig forberedelse. 

Find din maling hos os

Vi har et bredt udvalg af farver, også de helt traditionelle. Uanset hvilken farve du søger, så kan du søge i vores sortiment. Du er sikker på at få vinduesmaling af bedste kvalitet. Kontakt os hvis du ønsker hjælp. Vi leverer også gerne hurtigt inden for København og omegn. 

Filtrer