Udendørs træ træolie

Udendørs træværk kræver regelmæssig træolie, især i det danske vind og vejr. Ved en grundig træolie, kan du forebygge råd og svamp i dit træværk. Derved forlænges levetiden for træet og der kan derfor være mange penge at spare ved at bruge træolie. Se vores udvalg her på siden eller kom forbi butikken. Vi tilbyder også dag-til-dag levering i Storkøbenhavn.

Viser alle 2 resultater

  • Udendørs træ træolie

    Flügger Impredur Træolie

    299,00 DKK1.649,00 DKK
  • Udendørs træ træolie

    Flügger Træolie

    239,00 DKK1.299,00 DKK

Hvorfor benytte træolie

Træolie er en tørrende olie, der både forlænger og forskønner træet. Det bliver hårdfør over for vind og vejr og er derfor anvendeligt til havemøbler og terrasser. Det kan forhandles i både farver og i neutral.

Vi hjælper gerne til at finde den rette olie til dit træværk og træsort. Vi kan også vejlede i hvordan træolie skal håndteres. Det er vigtigt at træet er tørt når olien påføres, og det skal påføres cirka en gang om året.

 

Hårdttræsolie udendørs

Olien skal passe til den trætype du har. Ved hårdt træ er det klogt at benytte hårdttræsolie udendørs. Det giver en flot glød og dybde til træet. Vi vejleder dig til den rette olie alt efter formål og træsort, så dit træ kan få nyt liv og overflade. Slidt træ er kedeligt at se på, men med den rette olie, vil du kunne give nyt liv og struktur til træet. Kom forbi Flügger i Vanløse, så hjælper vi dig til det rette valg.

Vi ved at maling kan være svært at købe og transportere for mange i København. Derfor tilbyder vi dag-til-dag levering på produkter der skal leveres i Storkøbenhavn. Køb dit produkt i dag, så sørger vi for at du får det i morgen. Så behøver du ikke udskyde dine maler- og vedligeholdelsesprojekter yderligere. Kontakt os, så finder vi den bedste løsning sammen.

Filtrer