Udendørs træ træmaling

Køb din udendørs træmaling hos Flügger Farver i Vanløse. Vi har et bredt udvalg af maling til udendørs brug på træværk og andre overflader. Vi har sørget for maling af god kvalitet, så det kan holde til det danske vind og vejr året rundt. Med maling fra Flügger Farver er du garanteret holdbar maling i mange år. Vi har samtidig sørget for attraktive priser, der er værd at betale for. Bestil din maling i dag og få den leveret til døren inden for Storkøbenhavn allerede i morgen.

Viser alle 3 resultater

 • Udendørs træ træmaling

  Flügger 05 Wood Tex Udeakrylat

  299,00 DKK1.599,00 DKK
 • Udendørs træ træmaling

  Flügger 06 Wood Tex Classic

  659,00 DKK
 • Udendørs træ træmaling

  Flügger 06 Wood Tex Oliemaling

  299,00 DKK1.599,00 DKK

Få smukke resultater med træmaling udendørs

Trænger dit træværk, hus eller plankeværk til en kærlig hånd, så er vores udvalg af maling en god løsning. Maling er med til at forlænge træets levetid og samtidig giver det et smukt udseende. Du er altid velkommen til at kontakte Flügger Farver i Vanløse, hvis du er i tvivl om type eller farve af maling. Vi kan også kontaktes direkte i butikken. 

Mange vælger sort træmaling udendørs til deres huse. Derfor fører vi også et stort udvalg af sort maling, der kan anvendes til sommerhuse, skure, garager og meget mere. Trænger dit træværk også til yderligere beskyttelse, så fører vi også dette. Kontakt os hvis du mangler hjælp til den rette maling til udendørs træ. 

Skal du male udendørs træværk?

Så er vi klar til at hjælpe. Kom forbi Flügger Vanløse og find din maling. Bor du i København, kan vi også levere din maling inden for en dag. Det er da hurtig service og så behøver du heller ikke selv transportere din maling bag på cyklen. Ring til os og hør mere om dine muligheder.

Vi har sørget for et bredt udvalg af træmaling i farver til udendørs brug. Derfor kan du finde alt hvad du søger af farver, beskyttelse og olier her på siden.

Filtrer