Udendørs træ træbeskyttelse

Træbeskyttelse virker mod vind og vejr, og sikrer, at dit træværk kan holde længere. Hos Flügger Vanløse har vi et stort udvalg af forskellig træbeskyttelse i sort, hvid, klar, antracitgrå, heldækkende og meget mere. Vi forhandler også både olie- og vandbaseret træbeskyttelse. Gå på jagt her i udvalget eller kom forbi os i Vanløse. Vi tilbyder også hurtig levering og dagslevering i Storkøbenhavn.

Viser alle 5 resultater

 • Udendørs træ træbeskyttelse

  Flügger 03 Wood Tex Transparent

  229,00 DKK1.299,00 DKK
 • Udendørs træ træbeskyttelse

  Flügger 04 Wood Tex Dækkende

  269,00 DKK1.399,00 DKK
 • Udendørs træ træbeskyttelse

  Flügger 07 Wood Tex Mat dækkende

  269,00 DKK1.399,00 DKK
 • Udendørs træ træbeskyttelse

  Flügger 08 Wood Tex Patina

  349,00 DKK1.149,00 DKK
 • Udendørs træ træbeskyttelse

  Flügger 08 Wood Tex Sealer

  349,00 DKK1.149,00 DKK

Heldækkende træbeskyttelse, vandbaseret og meget mere

I Danmark har vi et varierende og vanskeligt vejr, der resulterer i, at vi skal passe godt på vores træværk. Mal med træbeskytter på dit træværk så det holder flere år. Med transparent træbeskyttelse bibeholder du træets smukke strukturer og årer selv efter det er malet. Vi forhandler Flügger træbeskyttelse i god kvalitet samtidig med gode priser.

Hvornår skal jeg male træbeskyttelse?

Det er klogt at male udendørs træbeskyttelse i sensommeren. Når sommeren går på held, finder du det bedste maler vejr. Træet er tørt og vejret er ikke for varmt. Dog kan man altid male træbeskytter, så længe det ikke regner. Træbeskyttelsen gør træet modstandsdygtigt mod alle vind- og vejrforhold, som vi ellers oplever igennem årstiderne.

Klargøringen inden træbeskytter

Det er vigtigt at rengøre og afrense træværket grundigt inden man starter. Det vil ende i smukkere og mere holdbare resultater. Du kan rengøre træet og fjerne smuds med trærens. Derudover skal løs maling også fjernes eller skrabes væk, inden du starter. Er der råddent træ iblandt, er det desværre for sent at tilføje beskyttelse, dette skal fjernes helt i stedet.

Vi forhandler alle farver af træbeskyttelse. Du kan komme forbi vores butik og se farvekortet. Vi har også træbeskyttelse til terrasser eller trykimprægneret træ. Spørg endelig i butikken eller ring til os, så rådgiver vi gerne i det rigtige valg.

Filtrer