Udendørs træ grunding

Her finder du grundingsolie til udendørs brug. En grunder trænger ind i træet og beskytter det mod snavs, svamp og råd. Derudover bidrager en grunder til, at den efterfølgende træbeskyttelse hæfter bedre fast. Vi forhandler forskellige former for grunder til træ udendørs. Kontakt os for at høre mere om vores produkter. Vi tilbyder desuden dagslevering i Storkøbenhavn.

Viser alle 2 resultater

  • Udendørs træ grunding

    Flügger 01 Wood Tex Grundolie

    129,00 DKK1.099,00 DKK
  • Udendørs træ grunding

    Flügger 02 Wood Tex Grundmaling

    159,00 DKK1.349,00 DKK

Grundingsolie udendørs

Forlæng træets levetid med en god omgang grunder inden du maler. Det er nødvendigt med grunder til både træterrasser, læhegn og lignende i haven. Grunder kan også være brugbart når gammelt træ trænger til nyt liv. Det er med til at forlænge levetiden, og gøre træet mere arbejdsomt ved den efterfølgende behandling.

En god trægrunder giver effektiv beskyttelse mod råd og svamp. Derfor forhandler vi kun grunding i bedste kvalitet hos Flügger Vanløse. Det beskytter mod regn og vind, slid og fugt. Er træet helt nyt, kan det være en god ide at grunde det to gange inden du efterfølgende behandler det. Behandler du gammelt træ, skal du huske at fjerne rester fra gammel maling inden du starter en grunding.

Køb grunder til træ udendørs

Vi tilbyder et udvalg af forskellig grunder til udendørs træ. Kom forbi vores butik, så finder vi den bedste grunder til dit projekt. Du kan også bestille det du mangler her på siden, så leverer vi inden for en dag i nærområdet. Vi har sørget for kun at forhandle produkter i kvalitet, så du som kunde er forsikret et godt resultat.

Vi rådgiver også gerne til, hvordan produkterne anvendes på den bedste måde. Grunding, maling, træbeskyttelse og lignende kan være en hel verden for sig selv, hvis man ikke er vant til at male og vedligeholde træværk. Vi giver den nødvendige rådgivning, så du får de bedste resultater på dit projekt.

Filtrer