Træpleje

Her hos Flügger Farver, giver vi dig muligheden for at tilføre træpleje på dit gulv, bordplade, paneler m.m. Vi har mange forskellige produkter der kan videregive dine produkter, styrke og liv. Se vores forskellige produkter herunder.

Viser alle 9 resultater

 • Træplejeprodukter

  Flügger Ædeltræsolie Classic

  289,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Bordpladeolie

  139,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Lakbejdse

  269,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Natural Wood Panelhvid

  229,00 DKK1.199,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Natural Wood Træbejdse

  159,00 DKK619,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Natural Wood Trælak

  189,00 DKK719,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Natural Wood Trælud

  129,00 DKK279,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Natural Wood Trærens

  159,00 DKK
 • Træplejeprodukter

  Flügger Wood Panellak

  229,00 DKK539,00 DKK

Giv dit hus en omgang træpleje

Lige meget om du står med en bordplade eller dine paneler i loftet så har alt træ og træværk brug for træpleje engang i mellem. Ved at gøre brug af Flüggers Natural Wood produkter kan du give dit træ den bedste mulige chance for at leve et langt og holdbart liv.

Når du gør brug af en af vores Natural Wood produkter kan du bruge det til alle lyse træsorter, hvad end det er i forhold til ubehandlede eller tidligere lakerede træværk. Dog kommer de individuelle produkter og brugen af dem også an på, anvendelse af det færdigbehandlede produkt. Du kan derfor undersøge mere om sagen ved at klikke ind på de individuelle produkter til din træpleje.

Træpleje og rengøring

En af de vigtigste ting ved at eje og gøre brug af træ indendørs er rengøringen og beskyttelsen af den. Det er blandt andet her hvor Flügger Natural Wood Cleaner kommer ind i billedet. Dette produkt er nemlig med til at hjælpe dig og dit naturlige indendørs træ til at blive rengjort og plejet.

Dette produkt er blevet udviklet til at pleje træets indre struktur, og dermed gøre så åretegningen i træet forbliver synlig i mange år. Natural Wood Cleaner er et rengøringsmiddel til naturtræ som kan fjerne fedt, sæbe, voks og snavs inden videre behandling og vedligehold. Klik her for at læse mere om vores rengørings produkt.

Flügger Farver i Vanløse – Kontakt os nu!

Sidder du inde med nogle spørgsmål? Eller har du brug for rådgivning og vejledning til de rigtige produkter, og den rigtige anvendelse? Så kan du enten kontakte os på telefonnummer: +45 38 71 15 69 eller skrive til os på vanlose@fluggerfarver.dk

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Vanløse.

Filtrer