Hobby og dekoration

Står du midt i et ‘gør-det-selv’ projekt og har mangel på interiør maling? Så kan du med fordel se vores store udvalg af hobbymaling og møbelmaling, som kan tilpasses i farve og glans lige efter dit behov. Se videre herunder, og klik igennem de forskellige lækre Flügger produkter.

Viser alle 5 resultater

 • Hobby og dekoration

  Flügger Interior Blackboard Finish Sort

  209,00 DKK
 • Hobby og dekoration

  Flügger Interior Magnetic Board 0,38 L

  119,00 DKK
 • Hobby og dekoration

  Flügger Interior Radiator Finish

  389,00 DKK969,00 DKK
 • Hobby og dekoration

  Flügger Trend Edition

  239,00 DKK
 • Hobby og dekoration

  Hobbyemalje 100 ml

  79,95 DKK

Møbelmaling til din interiør

Lige meget om du skal have opfrisket nogle af dine møbler, malet din radiator eller om du har et hobbyprojekt så kan Flügger Farver hjælpe dig. Med vores produkter kan du med fordel tilføje et shine til hverdags tingene der omringer dig og dit hjem. Dette kan blandt andet inkludere at tilføje et halvblank overflade i guld, sølv eller kobber på din dørkarm eller vindueskarm.

Interiør maling med Interior Finish

Pift dit hjem op med finishing touches.
Dette kan du blandt andet gøre ved at bruge Flügger Interior Radiator Finish. Dette produkt er baseret på vand emaljer som kan bruges til blandt andet indendørs træ og metal. Det har en hård overflade, og kan tåle konstant varmepåvirkning som for eksempel en radiator eller et varmtvandsrør. Så hvis du har brug for at give din bolig et opfriskende udseende, så kan du med fordel gøre brug af vores maling. Så du kan få dit hus til at skinne.

Sidder du inde med nogle spørgsmål til vores interiør maling, eller nogle af vores andre produkter? Så vil du altid have mulighed for at kontakte os i åbningstiderne på telefonnummer: +45 38 71 15 69 eller uden for åbningstiderne på vores kontaktformular eller vores e-mail: vanlose@fluggerfarver.dk. Vores personale vil dermed altid stå klar til at hjælpe dig, rådgive dig og vejlede dig til de rigtige produkter.

Hvis du har behov for at få fysisk hjælp eller har brug for yderligere rådgivning, så er du altid velkommen til at kigge ned forbi vores fysiske butik i Vanløse, og modtage en personlig betjening.

 

Filtrer