Sandpapir

Når det kommer til slibning er det vigtigt at man har noget godt slibetilbehør såsom slibepapir. Det rigtige form for slibepapir kan gøre godt eller ondt, alt efter om man vælger det helt rigtige, til det arbejde der skal udføres.

Viser alle 2 resultater

  • Slibepapir

    Prof. Hand slibepapir

    89,95 DKK
  • Slibepapir

    Sandpapir Premium

    59,00 DKK

Prem. Slibepapir fra Flügger Farver Vanløse

Ved det smukke og fine slibepapir, kan du udfører de mest delikate projekter med hånden. Dette slags papir bliver brugt til et finish, så du kan færdiggøre dine projekter med en rigtig flot afslutning. Det slibepapir vi har på lager er til et godt og grundigt stykke håndarbejde
Hvis du gør brug af en maskine til dit slibearbejde så kan du altid henvende dig til vores medarbejdere til at få rådgivning om det rigtige værktøjer dertil.

Prof. Slibepapir fra Flügger Farver Vanløse

Ved det robuste og stærke slibepapir, kan du få skrubbet dine projekter og overfladerne deraf, godt og grundigt og dermed få fjernet den daværende overfladebehandling inden du skal i gang med dit projekt. Med prof. slibepapir fra os af kan du trygt stole på at dit håndarbejde bliver gjort ordentligt.

Flügger Farver i Vanløse – Kom forbi eller kontakt os nu!

Lige meget om du har spørgsmål, eller om du sidder og har brug for rådgivning eller vejledning så er vi altid klar til at hjælpe dig på vej med de rigtige former for slibepapir og de diverse slibetilbehør. Kontakt os nu på telefonnummer: +45 38 71 15 69 eller skrive til os på vanlose@fluggerfarver.dk

Du er også altid, mere end velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Vanløse.

Filtrer