Malertilbehør

Hvis du står med et malerprojekt, hvad enten det er småt eller stort. Så kan du med fordel gøre brug af vores malertilbehør, som både inkludere alt fra personligt beskyttelsesudstyr til slibepapir. Se vores produkter herunder!

Viser alle 2 resultater

 • Slibepapir

  Prof. Hand slibepapir

  89,95 DKK
 • Slibepapir

  Sandpapir Premium

  59,00 DKK

Malertilbehør der kan beskytte dig

Når man maler som privat eller som erhverv, så er der visse forbehold man kan tage sig for at sikre ens bedste velfærd når opgaven er overstået. Netop derfor, tilbyder vi malertilbehør der kan beskytte dig fra top til tå. Det kan blandt andet inkludere overtræksdragte og overtrækssko. Alt dette kan være med til at sikre dit indvendige tøj og din hud for unødvendig berøring af maling.

Specifikationer:

 • Dragten er lavet i et åndbart materiale
 • Dragten er tynd så man ikke har det varmt og sveder i den
 • Dragten bliver bedst anvendt til malings arbejde og som generel beskyttelse.

Arbejdshandsker til enhver brug

Her hos Flügger Farver Vanløse tilbyder vi også et fint sortiment af malertilbehør i forhold til arbejdshandsker. Vores produkter inkludere blandt andet arbejdshandsker der er lavet af polyester, latex, nitrile eller gedeskind. Med alle disse typer og former for handsker kan du være forsikret i at forblive beskyttet under hele arbejdet.

Hvis du sidder inde med allergener i forhold til maling, tilbehør eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvori vi vil gøre vores bedste til at besvare dine spørgsmål i forhold til alle vores produkter.
Du kan med fordel kontakte os inden for vores bemandingstid på telefonnummer: +45 38 71 15 69, gøre brug af vores kontaktformular eller vores mail: vanlose@fluggerfarver.dk.

Filtrer