Gulvmaling

Hos Flügger Farver forhandler vi Flügger gulvmaling til alle overflader og i et stort udvalg af farver og nuancer. Maling varierer alt efter, hvilket materiale dit gulv er, samt hvad det har brug for. Et andet aspekt, når man vælger gulvmaling er at overveje, hvor meget slitage gulvet vil blive udsat for. Der er altså forskel på trægulve og andre materialer, samt om det skal benyttes i garagen, køkkenet eller stuen.

Viser alle 10 resultater

 • Gulvmaling

  Flügger Acryl Gulvmaling

  249,00 DKK1.899,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Betonsealer

  899,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Epoxy Gulvmaling

  429,00 DKK3.049,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Gulv Primer

  289,00 DKK899,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Gulvlak

  319,00 DKK999,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Natural Wood Bivoks

  119,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Natural Wood Gulvolie

  239,00 DKK519,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Natural Wood Gulvsæbe

  129,00 DKK279,00 DKK
 • Gulvmaling

  Flügger Polyurethan Gulvmaling

  339,00 DKK2.499,00 DKK
 • Gulvmaling

  Gulvlakpensel

  181,09 DKK

Gulvmaling varierer efter materiale og anvendelse

Der findes tre typer af Flügger gulvmaling – vandbaseret, oliebaseret og epoxymaling. Hver af de tre typer har deres fordele. Vandbaseret maling er ideelt til træ- og betongulve. Da det er opløst med vand, er det mindre forurenende end de andre typer.

Oliebaseret maling er slidstærkt. Det vil beskytte dine gulve i mange år og bevare det smukke udseende. Epoxymaling er kraftigt bindende og er derfor brugbart ved meget slitage. Det er især egnet til badeværelser, industri og garager.

Vi har et stort udvalg

Flügger gulvmaling skal i gennemsnit tørre 4-8 timer mellem hvert lag. Derudover skal du vente yderligere 12-48 timer, førend du flytter møbler og andet tilbage på gulvene. Vi kan tilbyde et stort udvalg, som vi gerne hjælpe med at vejlede i.

Hos Flügger finder du altid maling i den bedste kvalitet og med mange års holdbarhed. Uanset om du søger maling til beton-, cement- eller trægulve, så finder du det hos os. Vi kan både hjælpe med at finde den rette maling her på siden, eller du er velkommen til at komme forbi vores butik i Vanløse.

Hvordan maler man med Flügger gulvmaling?

Når du skal i gang med at male gulve, er det vigtigt, at du forbereder dig godt, og har indkøb de rette gulvprodukter. Vi inddeler typisk gulvmaling i følgende:

 • Rens og priming: Rens dit gulv grundigt. Både støvsug, rens og grund, inden du går i gang med malerarbejdet.
 • Maling af gulv: Start altid med at male gulvet ude ved panelerne først. Mal herefter gulvet med en god Flügger gulvmaling, der egner sig til gulvtypen.
 • Tørring: Mellem hvert lag, er det vigtigt, at der ventes mindst 4 timer på tørring. Når gulvet er færdigmalet, skal gulvet have lov til at tørre i op til to døgn.

Flügger gulvmaling beskytter dine gulve

Brug Flügger gulvmaling, når du ønsker at beskytte dine gulve bedst muligt. Med den rette beskyttelse, kan du nyde godt at smukke, slidstærke gulve i mange år. Lad os hjælpe dig med at beskytte dine gulve.

Er du i tvivl om, hvilken maling, du bør vælge, skal vi hjælpe med mængde og farve, eller har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Kom forbi vores forretning i Vanløse, ring til os på telefon: 38 71 15 69 eller skriv en mail til: vanlose@fluggerfarver.dk.

Filtrer