Facademaling

Er du færdig med din nybygning eller ombygning? Eller har dit hus bare brug for en opfriskning af sin facade? Så kan du med fordel opfriske din bygnings hovedfacade med facademaling fra Flügger Farver. Find din maling her på webshoppen eller kig ned forbi Flügger Farver i Vanløse.

Viser alle 8 resultater

 • Facade Grunding

  Flügger – Facade Primer

  189,00 DKK949,00 DKK
 • Facade Maling

  FLUGGER Facade Beton

  279,00 DKK1.849,00 DKK
 • Facade Maling

  Flügger Facade Impredur

  819,00 DKK2.099,00 DKK
 • Facade Maling

  Flügger Facade Impregnation

  219,00 DKK1.449,00 DKK
 • Facade Grunding

  Flügger Facade Silikat

  709,00 DKK1.799,00 DKK
 • Facade Grunding

  Flügger Facade Silikat Primer

  319,00 DKK
 • Facade Grunding

  Flügger Facade Universal

  549,00 DKK1.399,00 DKK
 • Facade Maling

  Flügger Tag og Sokkelmaling

  529,00 DKK1.349,00 DKK

Brug facademaling til at opfriske din bolig

Facade kan både bruges som et term for det ydre afslutning af en bygning; men det kan også bruges i form af en front for en personlighed af et menneske. Så hvis man ser på det, så kan man bruge facademaling til at give ens hus, en ydre personlighed der skinner lige efter det design og formål som du går efter.

Facademaling for private og erhverv

Private

Ved private husholdninger, kan man bruge maling til at præsentere det ydre af ens hus. Som hus ejer vil man ofte gerne have en flot facade der kan pynte på den private vej, og som måske står ud i blandt de mange andre huse i blandt naboerne. Ved at male det ydre af huset kan man sætte sit eget præg på boligen, der derefter kan skinne igennem med en rød tråd indtil det indre del af huset og dermed også designet.

Erhverv

Ved erhverv, store som små gør mange af dem også brug af facademaling. Her kan det nemlig være med til at accentuerer brandingen hos virksomheden. Et godt eksempel på dette er for eksempel IKEA som i mange år har gjort brug af maling og elementer i det blå og gule til at brande dem selv, og stå ud fra mange andre bygninger med deres unikke design som også er en reference til det Svenske flag.

Så lige meget hvem du er, og hvilket design du gerne vil have skinner igennem. Har du mulighed for at sætte dit præg på en bygning. Dette er netop lige meget om du er privat husholdning eller en virksomhed. Med Flügger Farver kan du designe bygningen lige efter dit ønske.

Filtrer