Detale CPH

Her hos Flügger Farver videreforhandler vi også Detale CPH som en del af vores produktsortiment. Se vores sortiment herunder, og tøv ikke med at kontakte os hvis du sidder inde med nogle spørgsmål.

Viser alle 3 resultater

 • Detale CPH

  DETALE KABRIC

  429,00 DKK999,00 DKK
 • Detale CPH

  DETALE KC14

  749,00 DKK
 • Detale CPH

  DETALE Topcoat

  349,00 DKK

Nordisk design og trends

Detale CPH har i mange år fokuseret på brugervenlige dekorationer og dermed også produkter der er trendy, smarte og perfekte at bruge i sit hjem. Inspirationen bag Detale CPH’s produkter har været fra de nordiske designarv og dermed også de mange nordiske udtryk som kan komme fra naturens side af. Når man gør brug af deres produkter vil du kunne finde det rå og upoleret frem i enhver bolig. Og dermed også sammen smøre det dystre sammen med det nordiske design og minimalisme.

Detale CPH hos Flügger Farver i Vanløse

Her i vores virksomhed har vi netop valgt at være samarbejdspartnere med Detale CPH, da vi ser og forstår deres vision fuldt ud. De nordiske designs og trends kan betyde meget for danskernes hjem. Samt i den professionelle branche. Hvad end det er ved en nybygget boligblok, i et erhvervs rum eller i en privatbolig.

Hvis du er i tvivl om hvilken farvenuance eller andet du skal vælge? Så kan du altid kontakte os! På den måde kan vi hjælpe dig videre i processen.

Ring til os på 38 71 15 69 eller send os en mail på vanlose@fluggerfarver.dk

Filtrer